Tevreden klanten

Dobias Koudijzer

Tuinbedrijf beschikte over een eigen, nauwelijks bezochte website.
Be Different verzorgde zowel bouw website, offerteformulier, evenals contentwriting en fotomanagement en had er meteen een erg tevreden klant bij.

Bekijk alle details

Dentomat Tandartsen

Tandartspraktijk voelde nood om ook online professioneel aanwezig te zijn. Presentatie van onze visie op invulling van deze nood werd een schot in de roos. Be Different realiseerde een website die als referentie geldt binnen de tandartsenwereld.

Bekijk alle details

De Reisboetiek

Nieuwe ambitieuze zaakvoerder wilde eigen stempel kunnen drukken op communicatie van haar reiskantoor. Nieuwe naam, nieuwe soc media aanpak en vooral nieuwe website hielpen haar hierbij. Be Different geniet het volle vertrouwen.

Bekijk alle details

Interieurpakket

Startup op de kaart zetten met nieuw en uniek idee nl het aanbieden van pakketten vloeren (laminaat-parket-vinyl) en verf voor de slimme renoveerders. Een schot in de roos qua logo en look

Bekijk alle details

Caraats

Gerenommeerde juwelenzaak wilde digitaal visitekaartje. Na gesprekken bouwden we website die in een oogopslag hun imago en belangrijkste collecties weergeeft. Erg tevreden klant.

Bekijk alle details

Q-Interiors

Herpositionering 50j oude zaak naar nieuw concept en aanbod verdiende heel wat aandacht. Naam, logo, website, imago, advertenties, Be Different verzorgde het met succes.

Bekijk alle details

Immospain

Zaakvoerder beschikt over jarenlang groot netwerk van veelal zelfstandigen en liefhebbers van de zon.
Be Different verzorgde zowel bouw website, als contentwriting en fotomanagement voor website die doorgeefluik vormt van geïnteresseerden voor een Spaans eigendom

Bekijk alle details

Tanktechnics

Als onafhankelijke verdeler in de verwarmingssector is klant steeds mee geëvolueerd met de laatste trends. Hij wil ruim gamma van topproducten en diensten aanbieden, waaronder alles wat met tanks te maken heeft. Be Different verzorgde zowel bouw website, als contentwriting en foto’s.

Bekijk alle details
  • 1
  • 2