Tevreden klanten

Caraats

Gerenommeerde juwelenzaak wilde digitaal visitekaartje. Na gesprekken bouwden we website die in een oogopslag hun imago en belangrijkste collecties weergeeft. Erg tevreden klant.

Bekijk alle details

Q-Interiors

Herpositionering 50j oude zaak naar nieuw concept en aanbod verdiende heel wat aandacht. Naam, logo, website, imago, advertenties, Be Different verzorgde het met succes.

Bekijk alle details

Artifex

Invoerder en groothandel meubels en decoratie met enorm uitgebreid aanbod. Opdracht: logo verfijnen, website bouwen die mee imago bepaalt, en communicatie stroomlijnen

Bekijk alle details

Destination Green

Nationale touroperator op de kaart zetten die zich uitsluitend op groene bestemmingen richt en zowel de reisagent als de consument aanspreekt in beide landstalen. Be Different verzorgt alle communicatie B2B en B2C en bouwde een website die al sectorreferentie wordt gezien.

Bekijk alle details

Booischotse Metalen

Een zaak met een geschiedenis van +40jaar. Opdracht om volledige aanbod en alle technische tekeningen die architecten dagelijks gebruiken, in website op te nemen. Resultaat: een website waarop volledig aanbod in één oogopslag uitgelezen of gefilterd wordt. Duizenden bezoekers/week.

Bekijk alle details

Frituur Mullerhof

Al jaren de beste frituur van haar regio. De lat lag hoog toen Be Different opdracht kreeg een website te maken en marketing ondersteuning te bieden. We verzorgen zowel bouw website, als contentwriting en fotomanagement voor website die in no time resulteerde in sterke omzetgroei.

Bekijk alle details

De Reisboetiek

Nieuwe ambitieuze zaakvoerder wilde eigen stempel kunnen drukken op communicatie van haar reiskantoor. Nieuwe naam, nieuwe soc media aanpak en vooral nieuwe website hielpen haar hierbij. Be Different geniet het volle vertrouwen.

Bekijk alle details

Dentomat Tandartsen

Tandartspraktijk voelde nood om ook online professioneel aanwezig te zijn. Presentatie van onze visie op invulling van deze nood werd een schot in de roos. Be Different realiseerde een website die als referentie geldt binnen de tandartsenwereld.

Bekijk alle details
  • 1
  • 2